Accessoires

Aangename sfeer
Objectief advies
Ook voor grote maten
Uitstekende service & garantie

Maak uw outfit compleet met de accessoires van Oosterhoff Mannenmode

Wij bieden naast onze ruime assortiment herenkleding nog veel meer aan. Denk bijvoorbeeld aan ondergoed, sokken of verschillende soorten riemen. Wij zorgen ervoor dat uw outfit helemaal compleet is, want in één winkel slagen, dat wil toch iedereen? Wij verzorgen uw complete outfit met alle details. Wat dacht u van een blauw pak met een bruine leren riem. Zo kunt u wel op het werk komen. Met onze 50 jaar ervaring helpen wij u graag aan de Nieuwe Ebbingestraat te Groningen, maar natuurlijk kunt u ook online een kijkje nemen in ons assortiment.

Gekleurde sokken bij uw pak is hot!

Heeft u sokken nodig bij u pak? Neem gerust een kijkje bij onze collectie.
Wij beschikken over verschillende paar sokken. Deze mogen absoluut niet ontbreken bij uw eigen sokkencollectie. Wist u dat gekleurde sokken een positief effect hebben op uw dagelijks leven? Ik zou maar snel naar de winkel komen om een paar sokken te halen. Wij helpen u graag verder.

Ondergoed

Wij hebben alles om uw outfit af te maken. Een mooi onderbroeken merk bij ons is bijvoorbeeld Bolas. U bent van harte welkom om de onderbroeken te bewonderen, maar u heeft ook de mogelijkheid om online te shoppen. Komt u toch langs? Wij laten graag aan u de nieuwste collectie zien terwijl u lekker in onze zithoek geniet. De service vinden wij namelijk erg belangrijk.

Riemen collectie bij Oosterhoff

Naast onze onderbroeken en sokken collectie hebben wij ook nog diverse riemen in ons assortiment. Deze kunnen absoluut niet ontbreken tijdens het dragen van uw pak. Wij zorgen ervoor dat u de perfecte riem vindt, want het moet natuurlijk bij uw pak passen en het moet uw smaak zijn. Wij helpen u graag verder in onze winkel in Groningen. Zien wij u daar?

Benieuwd naar de accessiores van Oosterhoff Mannenmode?

Neem gerust eens een kijkje in onze winkel wanneer u nieuwsgierig bent naar de accessiores Oosterhoff Mannenmode. Wij zijn gevestigd aan de Nieuwe Ebbingestraat 58 te Groningen. Wanneer u op zoek bent naar een specifiek kledingstuk of maat, neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Chat openen
Welkom bij Oosterhoff Mannenmode, waarmee kunnen wij je helpen?