Bedrijfskleding

Aangename sfeer
Objectief advies
Ook voor grote maten
Uitstekende service & garantie

Bedrijfskleding voor uw koor en muziek vereniging

Wilt u een professionele uitstraling met uw vereniging of bedrijf? Bedrijfskleding maakt een echte eenheid. De outfit is een onderdeel van het optreden. Laat daarom Oosterhoff kleding u helpen met het kiezen van een goede outfit. Wij hebben al meer dan vijftig jaar ervaring!

Bedrijfskleding

Voor iedereen passende bedrijfskleding

Waarschijnlijk bestaat uw vereniging of korps uit hele verschillende mensen. Lang, kort, de een wil een overhemd en de ander niet. Het vinden van een outfit voor deze groep kan dan ook best lastig zijn. Oosterhoff heeft hier ervaring mee en kan u hier goed bij helpen. De specialist die u zoekt! Wij bieden niet alleen kleding in grotere maten, maar ook bijvoorbeeld pantalons met elastiek in de band. Zo hebben wij kleding voor ieder lid van uw vereniging of bedrijf. Ondanks dat het Oosterhoff Mannen Mode is, is er in enkele gevallen ook een dameslijn beschikbaar. Neem hiervoor contact op of kom eens langs om deze mogelijkheden te bespreken.

Bedrijfskleding is deel van uw promotie!

Daarom is het belangrijk om als korps of vereniging uniform gekleed. Oosterhoff biedt mooie overhemden, colberts, pantalons en nog veel meer om die perfecte outfit samen te stellen. Wij kijken hierbij natuurlijk ook naar het individu, het moet voor iedereen een passende outfit zijn.

Benieuwd naar de bedrijfskleding van Oosterhoff Mannenmode?

Neem gerust eens een kijkje in onze winkel wanneer u nieuwsgierig bent naar de bedrijfskleding Oosterhoff Mannenmode. Wij zijn gevestigd aan de Nieuwe Ebbingestraat 58 te Groningen. Wanneer u op zoek bent naar een specifiek kledingstuk of maat, neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Chat openen
Welkom bij Oosterhoff Mannenmode, waarmee kunnen wij je helpen?