Oosterhoff Groningen service
op maat gemaakt

Aangename sfeer
Objectief advies
Ook voor grote maten
Uitstekende service & garantie

Bestelservice bij Oosterhoff Mannenmode 

Heeft u iets gezien wat u in een andere maat wilt hebben? Of een kledingstuk die eigenlijk net iets anders had moeten zijn? In het grote bestelboek zijn veel mogelijkheden te bestellen. Dit is veelal binnen 48 uur in de winkel. Deze snelle service geldt bijvoorbeeld voor merken als Digel, M.E.N.S. en Casa Moda. Daarnaast geldt voor de lengtematen van 47 tot maat 59 het ‘Never Out of Stock’ principe. Wanneer u na het winkelen thuis komt en denkt, had ik toch maar die broek ook meegenomen. Of denkt u na het winkelen ik wil deze toch ook in de andere kleur, maar bent u niet in staat om weer terug te komen? Dan is er eventueel een bezorgservice mogelijk. Neem hierover contact op.

Mustan kledingreparaties Groningen

Voor het vermaken van kleding bent u bij Oosterhoff Mannenmode in Groningen bijna aan het goede adres. Twee deuren verder zit Mustan Kledingreparaties die onze kleding aan uw wensen aanpast. Onze erkende partner heeft de juiste mankrachten en expertise in huis om zelfs als er haast achter zit feilloze kwaliteit te leveren. Dus een broek te lang? Of in de middel iets te ruim? Mustan vermaakt alle kleding voor ons!

Maak gebruik van onze pas-service

Deze service is voor klanten die in de stad Groningen wonen, (in een straal van 25 km) maar helaas niet in staat zijn om in de winkel te komen. Dan komen wij langs en kunt u de kleding thuis even passen. Dit kan ook in het zorgcentrum. Hier kunnen dan meerdere bewoners van de service genieten! Zo kunt u de kleding in het zorgcentrum zelf bekijken en aanpassen. Voor meer informatie over deze service, neem ook even contact op.

Persoonlijk professioneel advies met een glimlach

Oosterhoff Mannenmode is de specialist van Groningen als het gaat om mode voor mannen. Wij helpen u graag met het vinden van de perfecte kleding en geven objectief advies. U kunt lekker gaan zitten in onze zithoek, en achterin de winkel heeft u goed daglicht om de kleding op zijn best te bekijken.

Op zoek naar een cadeau voor mannen?

Wilt u een cadeau halen voor vader, broer, opa, oom of buurman? Weet u zo niet wat ze leuk vinden of wat de maat is? Kies dan voor de cadeaukaart van Oosterhoff Mannenmode. Deze is onbeperkt geldig en de ontvanger kan uitzoeken wat hij wil!

Op zoek naar een specifieke maat of model?

U kunt contact met ons opnemen wanneer u op zoek bent naar een specifieke maat of model door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 050-312 9352. Wanneer de kleding niet naar wens is, zorgen wij dat dit veranderd wordt, zodat u wel tevreden bent. Neem contact met ons op of kom eens langs aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen.

Chat openen
Welkom bij Oosterhoff Mannenmode, waarmee kunnen wij je helpen?