Truien & sweaters

Aangename sfeer
Objectief advies
Ook voor grote maten
Uitstekende service & garantie

Truien bij Oosterhoff Mannenmode: sweaters voor elke stijl, in elke maat

Bij Oosterhoff Mannenmode Groningen kunt u stijlvolle truien en sweaters voor heren verkrijgen. Wij hebben verschillende merken truien  en sweaters in ons assortiment. Deze zijn ook beschikbaar in grotere maten. Bij Oosterhoff Mannenmode bent u verzekerd van trendy, casual kleding en objectief advies

Wat hebben wij in ons truien en swaters assortiment?

De trends in de herenmode komen en gaan, de mode verandert in een hoog tempo en is elk jaar weer anders. Bij Oosterhoff Mannenmode kunt u altijd terecht voor de laatste trends. Wij houden de ontwikkelingen in de modewereld nauwlettend in de gaten. De volgende stijlen truien en sweaters hebben wij in ons assortiment:

  • Basic look
  • Classic look
  • Casual look

Advies op maat, voor elke maat

Kom eens bij ons langs voor advies, wij hebben de perfecte kleding voor elke gelegenheid. Onze medewerkers hebben allen een passie voor mode en helpen u graag met het geven van mode- en stijladvies. Wij staan altijd klaar met objectief advies op het gebied van herenmode.
Bij Oosterhoff Mannenmode hebben we exclusieve merken die zorgen voor zowel comfort als stijl. Ook de mannen met een maatje extra kunnen goed bij ons terecht, vele sweaters en truien in ons assortiment zijn beschikbaar in grote maten.

Benieuwd naar de truien en sweaters van Oosterhoff Mannenmode?

Neem gerust eens een kijkje in onze winkel wanneer u nieuwsgierig bent naar de truien en sweaters van Oosterhoff Mannenmode. Wij zijn gevestigd aan de Nieuwe Ebbingestraat 58 te Groningen. Wanneer u op zoek bent naar een specifiek kledingstuk of maat, neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

Chat openen
Welkom bij Oosterhoff Mannenmode, waarmee kunnen wij je helpen?