Chris Cayne

Aangename sfeer
Objectief advies
Ook voor grote maten
Uitstekende service & garantie

Chris Cayne

Bent u op zoek naar kleding met een sportief uiterlijk? Dan zit u bij het merk Chris Cayne zeker weten goed. Dit merk staat er immers om bekend dat het sportiviteit combineert met elegantie en een hoogwaardige kwaliteit. Niet voor niets biedt Chris Cayne praktische vrijetijdskleding aan met roots naar de klassieke nautische wereld in de moderne tijd. In het assortiment van Oosterhoff Mannenmode vindt u een groot aanbod aan Chris Cayne. Bekijk hieronder alle mogelijkheden en misschien geniet u binnenkort van optimaal comfort! 

Chris Cayne producten

Hoogwaardige kwaliteit bij Chris Cayne

Kiest u voor de vrijetijdskleding van Chris Cayne, dan geniet u van hoogwaardige kwaliteit. Ieder kledingstuk wordt namelijk bij dit merk met veel creativiteit, oog voor detail en ontzettend veel liefde gemaakt. Daarnaast reizen de ontwerpers ieder seizoen de wereld rond op zoek naar de nieuwste innovaties op het gebied van stoffen, combinaties en kleuren. Dit doen zij door alle grote modesteden en de belangrijkste modebeurzen te bezoeken. Door de vernieuwde aspecten is het mogelijk dat Chris Cayne ieder jaar opnieuw met een collectie komt die modieus en tegelijkertijd draagbaar, stijlvol en comfortabel is. Bovendien worden alle stoffen uitvoerig getest, waardoor u altijd verzekerd bent van een hoogwaardige kwaliteit. 

Eerlijke kleding

Alle truien, polo’s en overhemden van Chris Cayne zijn op een eerlijke manier geproduceerd. Maatschappelijk verantwoord ondernemen begint namelijk bij uzelf. Met die filosofie in het achterhoofd zorgt het merk er niet alleen voor dat al haar medewerkers prettig werken, maar ook dat alle stoffen op een sociaal verantwoorde manier gemaakt zijn. Hierdoor wordt er alleen samengewerkt met partners die volgens de Social Conduct Guidelines werken. Bij Chris Cayne gaan betaalbare kwaliteitskleding en eerlijke arbeidsvoorwaarden samen hand in hand!

Kleurrijke Chris Cayne kleding

Houdt u ervan om kleurrijke kleding te dragen? Dan is Chris Cayne het perfecte merk voor u. Alle shirts van dit merk komen in de meest opvallende kleuren en patronen. Zo kunt u kiezen voor een exemplaar met bladeren, ananassen en strepen. Met deze patronen maakt u iedere keer een verrassende combinatie. De shirts zijn niet alleen perfect om te dragen met een spijkerbroek, maar kan ook prima gecombineerd worden met een korte broek. Bent u niet zo’n fan van patronen? Dan heeft Chris Cayne kleurrijke effen shirts voor u. Hierbij kunt u denken aan de kleuren rood, donkerblauw, groen en geel en basic wit.

Chris Cayne kleding kopen bij Oosterhoff Mannenmode

Heeft u nieuwe vrijetijdskleding nodig? Kom dan naar Oosterhoff Mannenmode en laat u inspireren door ons groot assortiment. Naast Chris Cayne kleding verkopen we ook andere kleding van topmerken. Hierbij kunt u denken aan truienjassen en diverse accessoires. Alles dat u nodig heeft om gemakkelijk een compleet nieuwe outfit voor uw werk of privé te maken. Komt u er niet helemaal uit qua pasvorm? Dan staat ons deskundig personeel altijd voor u klaar om te helpen. Indien u vragen heeft over onze kleding, dan kunt u tijdens werkdagen contact met ons opnemen. Met zoveel voordelen gaat u natuurlijk Chris Cayne kleding kopen bij Oosterhoff Mannenmode.

Chat openen
Welkom bij Oosterhoff Mannenmode, waarmee kunnen wij je helpen?