GCM

Aangename sfeer
Objectief advies
Ook voor grote maten
Uitstekende service & garantie

GCM voor grote maten

Bent u iemand die op zoek is naar grote maten? Dan zit u bij GCM helemaal goed. Dit is een Nederlands merk dat zich specialiseert in mannenkleding voor grotere maten. Het is onderdeel van het merk Arrivee. GCM komt iedere maand met een nieuwe collectie overhemden, waarmee het dus goed mee gaat met de tijd. Kom gerust eens langs om de collectie overhemden te bekijken. Wij helpen u graag persoonlijk met het uitkiezen van het mooiste overhemd.

Deskundigheid en service in een

Oosterhoff Mannenmode staat bekend om de goede service en de deskundige medewerkers. Als u een bezoek brengt aan onze winkel wordt u zo snel mogelijk geholpen op persoonlijk level. We zullen ervoor zorgen dat u het beste advies krijgt en met een goed gevoel naar huis gaat. We verkopen meer kleding in grote maten, zoals truien en caridgans, kijk daarom gerust bij de rest van collectie!

Herenkleding met comfort

De kleding van GCM zit erg lekker en zorgt daarom voor comfort de hele dag lang. Het feit dat het lekker zit is niet het enige positieve wat het merk voor grote maten met zich meebrengt. Het is namelijk ook gefocust of duurzaamheid. Ook zet het zich in voor goede arbeidsomstandigheden. De overhemden van GCM zijn zowel sportief als casual, en dus voor meerdere gelegenheden te dragen.

Neem snel contact met ons op!

Oosterhoff mannenmode is gespecialiseerd in grote maten overhemden en beschikt daarom ook over en grote collectie. We hebben dus genoeg keuze, en bieden goede service wanneer u dit nodig hebt. Kom dus gerust een kijkje nemen in onze winkel aan de Nieuwe Ebbingeoosterhoostestaat. Onze deskundige medewerkers zullen ervoor zorgen dat u niet met lege handen naar huis hoeft. Om contact op te nemen kunt op de knop hier onder klikken.

Chat openen
Welkom bij Oosterhoff Mannenmode, waarmee kunnen wij je helpen?