Kaiser

Aangename sfeer
Objectief advies
Ook voor grote maten
Uitstekende service & garantie

Kaiser

Kaiser is hét merk als u het heeft over colberts en kostuums. Ze staan voor het creëren van tijdloze, innovatieve en hoogwaardige kledingstukken tegen een uitstekende prijs met een precieze focus op aandacht voor detail. Een mond vol, maar ze komen hun visie wel na. Ze werken hard om te zorgen dat elke klant zich geweldig en comfortabel voelt in de colberts en kostuums. Bekijk de collectie nu in de winkel van Oosterhoff Mannenmode en ontdek de goede kwaliteit van Kaiser. 

Kaiser producten

Kostuums en colberts in Groningen

Oosterhoff Mannenmode is een trotse verkoper van kostuums en colberts van verschillende merken, zo ook van Kaiser. Tineke en Wieranda hebben een goed oog om voor u een perfect kostuum of colbert te vinden. Dit kan voor een formele gelegenheid zijn, maar ook voor op kantoor of om casual te dragen op een spijkerbroek. Bij Oosterhoff mannenmode komt ieder seizoen een nieuwe collectie van de mooiste kleren binnen.  

Een colbert voor elke man

Colberts zijn klassiekers die tijdloos zijn. Heeft u geen colbert in uw kast? Dan is het de hoogste tijd om een aan te schaffen. Elegant of sportief, colberts zijn allang niet meer alleen voor zakenlui of formele gelegenheden. In de jaren 60 en 70 kregen de colberts de status van een formeel jasje. Later werd deze status veranderd naar vrijetijdskleding. Een colbert kunt u combineren met een slim fit chino, katoenen broek en bijpassend overhemd. Een colbert kan voor iedere gelegenheid en is een essentiële basic die niet in uw kast mag ontbreken. 

Kaiser verkooppunt bij Oosterhoff mannenmode

Heeft u een nieuw colbert nodig? Kom dan naar Oosterhoff Mannenmode en laat u inspireren door ons grote assortiment aan colberts. Naast Kaiser colberts verkopen we ook nog colberts van andere merken. Hierbij kunt u denken aan blouses, polo’s, jassen en diverse accessoires. Alles dat u nodig heeft om gemakkelijk een compleet nieuwe outfit voor uw werk of privé te maken. Komt u er niet helemaal uit qua pasvorm? Vraag dan aan Tineke en Wieranda om advies. Zij staan altijd voor u klaar om te helpen. Indien u vragen heeft over onze kleding, dan kunt u tijdens werkdagen contact met ons opnemen. Met al deze voordelen gaat u natuurlijk uw colbert kopen bij Oosterhoff Mannenmode. 

Chat openen
Welkom bij Oosterhoff Mannenmode, waarmee kunnen wij je helpen?