M.E.N.S.

Aangename sfeer
Objectief advies
Ook voor grote maten
Uitstekende service & garantie

M.E.N.S. Broeken

De broeken van M.E.N.S. komen van het Duitse Heinecke&Klaproth uit Buckeburg; Sinds 1901 actief als (heren)-broekenspecialist. De kernwoorden die bij de broeken van M.E.N.S. horen zijn:

  • Kwaliteit
  • Comfort
  • Pasvorm

Alle stoffen die gebruikt worden bestaan deels uit elasthan wat het draagcomfort verhoogt. Wat nog kenmerkender is voor de broeken van M.E.N.S. is de elastische band in de boord. Kent u het gevoel dat uw broek net even te strak zit na het wassen of een avondje uitgebreid tafelen? Bij M.E.N.S. broeken zult u dit niet ervaren; u voelt dat de band goed aansluit zonder dat het strak zit.

Neem snel contact met ons op!

Bent u op zoek naar een specifieke maat of model? Klik dan op de button hieronder en vul het formulier in. Ook als u nog andere vragen heeft kunt u ons gerust berichten. Bellen kan via het nummer: 050-312 9352. Wanneer uw kleding niet naar wens is, zorgen wij dat dit veranderd wordt, zodat u wel tevreden bent. Kom snel bij ons langs aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen en laat ons u adviseren over de nieuwste M.E.N.S kleding.

Chat openen
Welkom bij Oosterhoff Mannenmode, waarmee kunnen wij je helpen?