Pionier

Aangename sfeer
Objectief advies
Ook voor grote maten
Uitstekende service & garantie

Pionier

Bent u op zoek naar nieuwe spijkerbroeken die een hoog draagcomfort hebben? Dan hoeft u niet langer te zoeken, want met de Pionier broeken bent u hiervan verzekerd. Alle broeken van dit Duitse merk worden aan de hand van strenge kwaliteitseisen gemaakt wat ervoor zorgt dat uw nieuwe spijkerbroek een lange levensduur heeft. Daarnaast staat Pionier erom bekend dat het broeken voor iedere man maakt. Niet voor niets vindt u in het assortiment van dit merk broeken in allerlei maten. Zowel grote, kleine als lange maten. Kom snel langs bij Oosterhoff Mannenmode in Groningen om uw perfecte Pionier spijkerbroek te vinden!

Pionier producten

Maak kennis met de spijkerbroeken van Pionier

De designers van Pionier zijn ervan overtuigd dat iedere man een stijlvolle en comfortabele spijkerbroek verdiend. Om dit te kunnen garanderen heeft het Duitse merk inmiddels verschillende modellen op de markt gebracht. Enkele voorbeelden hiervan zijn de modellen Peter, Thomas, Rando en Robert. Schitterende modellen die ieders hun eigen pasvorm hebben en daardoor standaard in ons assortiment zijn te vinden. Het spijkerbroek model Peter is bijvoorbeeld een geschikte broek als u erg brede bovenbenen heeft, terwijl modellen Thomas en Rando juist geschikt zijn voor normale tot iets forse bovenbenen. Spijkerbroek Robert heeft als enige model schuine steekzakken en achter op de zakken een knoopje.

Wilt u liever een vijf zakken model, oftewel de standaard spijkerbroek? Dan zijn de Pionier spijkerbroeken Peter, Thomas en Rando de meest voor de hand liggende keuze. Deze spijkerbroeken zijn verkrijgbaar in de tinten zwart, donkerblauw en middenblauw en zijn vrijwel altijd op voorraad. Naast deze kleuren zijn er ook seizoens gebonden kleuren. Benieuwd naar alle varianten? Kom dan langs in onze winkel en laat u inspireren.

Designer broeken Groningen

Het is u inmiddels vast niet ontgaan dat de designers van Pionier erg goed zijn in het maken van een goede en comfortabele pasvorm. De spijkerbroeken vallen altijd mooi, welke maat er ook gedragen wordt. Zo maakt het merk in de winter gebruik van een dikkere spijkerstof, en in de zomer juist weer een dunnere. Beide keren zijn de stoffen van hetzelfde materiaal dus het draagcomfort blijft gelijk. Bovenstaande foto’s zijn voorbeelden van de Pionier collectie die u kunt verwachten in onze winkel. Kom snel bij ons langs aan de Nieuwe Ebbingestraat in Groningen, of neem direct contact met ons op.

Spijkerjassen in grote maat

Zoals wel bekend, zijn wij gespecialiseerd in grote maten mannenkleding. Van het merk Pionier hebben we nu ook spijkerjassen in grote maten in onze collectie! Kom daarom eens langs in onze winkel om een kijkje te nemen in ons steeds groter wordende assortiment.

Chat openen
Welkom bij Oosterhoff Mannenmode, waarmee kunnen wij je helpen?