Salter

Aangename sfeer
Objectief advies
Ook voor grote maten
Uitstekende service & garantie

Slater

Draagt u regelmatig een herenkostuum? Dan weet u als geen ander hoe belangrijk een goed ondershirt is. Hiermee voorkomt u namelijk eenvoudig dat uw overhemd gaat doorschijnen. Natuurlijk wilt u een ondershirt hebben die niet alleen voorkomt dat uw overhemd doorschijnt, maar ook nog eens comfortabel zit. Bij Oosterhoff Mannenmode hebben wij verschillende Slater t shirts in ons assortiment opgenomen die hiervoor perfect zijn. Deze ondershirts zijn gemaakt van goede stoffen en hebben een makkelijke pasvorm. Een echte musthave als u dagelijks een maatpak draagt.

Slaters producten

Slater t shirts is uw favoriete basic

Het Amerikaanse merk Slater produceert al sinds 1988 alle t shirts in eigen fabriek. Deze fabriek is volledig ingericht volgens de laatste trends dat het mogelijk maakt om het beste katoen te verwerken. Daarnaast gebruikt het merk alleen milieuvriendelijke verf, waardoor de kans op huidirritatie tijdens het dragen nihil is. Het bijzondere aan de Slater t shirts is dat de hoogwaardige kwaliteit tegen een lage prijs. Dit is mogelijk doordat er geen andere partijen betrokken zijn bij het productieproces. Kom binnenkort naar Oosterhoff Mannenmode en ontdek zelf de Slater t shirts!

De allerbeste kwaliteit met Slater

Van oorsprong is Slater begonnen met het kenmerkend Amerikaans t shirt. Dit zijn witte shirts met een hoge boord en een rechte pasvorm dat vooral veel gedragen werd bij het marine uniform van Amerika. Al snel werden de Slater t shirts het favoriete basic kledingstuk van verschillende mannen, waardoor het merk in een rap tempo naamsbekendheid kreeg. Tegenwoordig zijn er achttien verschillende modellen op de markt gebracht van de Never Out of Stock collectie. Al deze Slater t shirts komen in de standaard kleuren wit, zwart en donkerblauw. 

Slater t shirts kopen bij Oosterhoff Mannenmode in Groningen

Zijn uw huidige ondershirts aan vervanging toe? Kom dan naar Oosterhoff Mannenmode en laat u inspireren door ons groot assortiment. Naast Slater t shirts verkopen wij ook andere kleding. Hierbij kunt u denken aan truienjassen en diverse accessoires. Hiermee creëert u gemakkelijk een compleet nieuwe outfit voor uw werk of privé. Komt u er niet helemaal uit qua pasvorm? Dan staat ons deskundig personeel altijd voor u klaar om te helpen. Indien u vragen heeft over onze kleding, dan kunt u tijdens werkdagen contact met ons opnemen. Met zoveel voordelen gaat u natuurlijk Slater t shirts kopen bij Oosterhoff Mannenmode in Groningen.

Chat openen
Welkom bij Oosterhoff Mannenmode, waarmee kunnen wij je helpen?