Wellington of Bilmore

Aangename sfeer
Objectief advies
Ook voor grote maten
Uitstekende service & garantie

Wellington of Bilmore

Zoekt u al een tijdje naar een klassieke leren herenjas? Dan hoeft u niet meer verder te zoeken, want het Duitse merk Wellington of Bilmore heeft precies wat u zoekt. Dit merk is al sinds 1982 een internationaal begrip en staat inmiddels bekend om haar kleding van fantastische kwaliteit en subtiele details. De aandacht ging oorspronkelijk uit naar sportieve kleding voor mannen, maar de collectie breidde zich snel uit naar klassieke leren herenjassen. In 1996 lanceerde Wellington of Bilmore bovendien haar eerste damescollectie. Kom naar Oosterhoff Mannenmode in Groningen en maak kennis met de schitterende collecties van Wellington of Bilmore!

Wellington of Bilmore producten

Klassieke leren herenjas

Iedere Nederlander weet inmiddels dat het weer in ons land onvoorspelbaar is. Dit betekent dat het in de ochtend flink kan regenen, terwijl het in de middag weer zonnig genoeg is om een terrasje te pakken. Hierdoor is het enorm belangrijk om u vooral in de herfst en de lente goed te kleden. Zeker wanneer u veel tijd gaat doorbrengen in de natuur is een waterafstotende jas geen overbodige luxe. Door te kiezen voor een klassieke leren herenjas van Wellington of Bilmore bent u hiervan verzekerd. Deze jas beschikt over een uitritsbare voering en is compleet waterbestendig. Dit maakt het mogelijk om zelfs tijdens de heftigste regenbuien naar buiten te gaan. Daarnaast is de stijlvolle Wellington of Bilmore leren jas verkrijgbaar in verschillende kleuren en grote maten. Op die manier is er voor iedere man een perfecte winterjas te vinden!

Oosterhoff Mannenmode helpt u

Wanneer u op zoek bent naar een prachtige Wellington of Bilmore leren jas, dan komt u natuurlijk naar Oosterhoff Mannenmode. Onze specialisten staan altijd voor u klaar en nemen uitgebreid de tijd voor u. Dit maakt het mogelijk om zonder tijdsdruk rustig onze winkel te bekijken en kledingstukken te passen. Een jas moet immers precies goed zitten op momenten dat het telt.

Mocht een kledingstuk te klein zijn? Dan doen onze specialisten er alles aan om de juiste maat voor u te vinden. Met onze Wellington of Bilmore jas krijgt iedere outfit in een handomdraai een klassieke uitstraling. Uiteraard kunt u aan het jas een bijzondere draai geven door het bijvoorbeeld met hippe schoenen of een spijkerbroek te combineren. Hiermee is een Wellington of Bilmore leren jas gemakkelijk te combineren met diverse kledingstukken. Wanneer loopt u er weer op en top bij?

Wellington of Bilmore kopen bij Oosterhoff Mannenmode

Kom naar Oosterhoff Mannenmode en probeer direct de klassieke leren herenjas. Wij beschikken in onze winkel over vele merken van hoogwaardige kwaliteit. Hieronder valt ook de kledingstukken van Wellington of Billmore. Probeer de stijlvolle winterjas en voel het verschil. Alle kleding van Wellington of Bilmore is niet alleen gemaakt van topkwaliteit, maar biedt ook een ongekend draagcomfort. Kom langs in onze winkel en probeer één van onze Wellington of Bilmore leren jassen of neem direct contact met ons op. Bij Oosterhoff Mannenmode zorgen wij ervoor dat u helemaal tevreden bent en met een schitterende jas de winkel uitloopt!

Chat openen
Welkom bij Oosterhoff Mannenmode, waarmee kunnen wij je helpen?